torstai 14. helmikuuta 2013

Torstai on toivoa täynnä, onhan...

Tänään torstaina voi jo huokaista - melkein kaikki Mikkelin iPadit ovat käyttäjillä ja kokemuksia karttuu. Pieniä kompastumisia on matkalla ollut, mutta mitäs siitä... noustaan ja jatketaan. Padihommat ovat myös Pieksämäellä aluillaan - odotellaan mitä siellä. Ainakin yksi mielenkiintoinen projekti on alkamassa, (tarkemmin kertomatta) liittyy padeihin, tietoturvaan, oppimiseen ja opettamisen oppimiseen... tähän palattaneen konkreettisesti myöhemmin.

Nyt taistelen itse oppimisen tiellä... Hipelöin elämäni ensimmäisiä kertoja Mac-konetta. Vaatimattomana aloituksena olisi tehdä pari kirjaa. iBooks Author tuntuu sekä helpolle että hankalalle, Windows-maailmaan tottuneelle nousee hikikarpaloita otsalle. Onneksi  MeP lohduttaa ja väittää, että alkuhankaluuksien jälkeen olen "myyty macin helppouteen"...

Maaliskuussa alkaa sitten Moodle2 tulla mukaan laajemmin - nythän siellä on muutamia testausryhmiä opiskelemassa ja samalla testaamassa toimivuutta. Positiivisia komentteja on onneksi tullut... Moodle2 mahdollistaa monimediaiset sisällöt edellistä Moodlea helpommin ja odotankin innolla niitä muutamia täysin avoimia kursseja, joihin parhaillaan kuvataan ohjevideoita eri aloilla.

Tässä tämän torstain sitä-sun-tätä, Kirsi K. kuittaa ja kiittää - hyvin meillä menee, mutta menköön...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti