perjantai 15. marraskuuta 2013

Päätelaitteet uravalinnan tukena -paja

LEBA-salkun iPadit olivat jälleen pilotoinnissa mukana. Toteutimme uravalmennuskurssilla päätelaitepajan, jossa osallistujat pääsivät koostamaan videon omaa uravalintaa selkeyttääkseen. Materiaalia kuvattiin erilaisissa tilanteissa ympäri Mikkeliä ja osa haettiin verkosta. Lopuksi valmiit tuotokset esitettiin pajan päätöstilaisuudessa.

Kiinnostus tulevasta Oppimiskeitaasta oli ilmeinen päätelaitepajan suunnittelurymässä. Keidas mahdollistaisi yksilöllisen etenemisen omalla tasolla. Osallistujat voisivat valita laitteet sen mukaan kuinka kokevat taitojen riittävän ja tähän tulisi ohjaus jokaiselle yksilöllisesti.


Päätelaitteet uravalinnan tukena -paja
Etsi uraasi iPad ja kännykkä apunasi! Haluatko tutustua sinua kiinnostavaan alaan toiminnallisesti?

Opit perustaidot päätelaitteiden hyödyntämisestä kiinnostavan ammattialan etsinnässä ja valinnassa. Teet huomioita ja tutustut innostavaan ammattiin ja siihen kouluttautumiseen, muokkaat ja tallennat kokemuksiasi päätelaitteiden avulla. Voit hyödyntää tekemääsi jatkossa vaikkapa omassa ePortfoliossa. Käytössäsi on kurssipäivien ajan iPad ja vapaa-aikanasi voit käyttää omaa puhelintasi. Tule tekemään jälkiä omalle urapolullesi!












Teksti Tuija Jaakkola ja Jukka Pesonen
Kuva Tuija Jaakkola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti